У Миколаєві відбувся незвичайний інцидент – інспектор поліції прийшов на зустріч випускників, і поки ті танцювали, обікрав їх. Через це спритника звільнили з роботи, а сам він змушений був повернути вкрадені гроші і вибачитися перед колишніми однокласниками. У прес-службі поліції повідомили, що причиною звільнення копа стала інформація, опублікована в ЗМІ про його злочин.

В правоохоронних органах, де працював коп-злодій, зараз проводять службове розслідування, а його матеріали потім передадуть у Держбюро розслідувань. Раніше відео з місця події опублікували в місцевих та всеукраїнських ЗМІ. Там зазначається, що сталося все ще 1 лютого в одному з миколаївських кафе. Однокласники копа в якийсь момент помітили, що з їх гаманців та сумок пропали гроші, та викликали на місце поліцію. Правоохоронці вилучили камери відеоспостереження в закладі і з'ясували, що людей пограбував їх колишній однокласник.

Нагадаємо, п'яний киянин вдерся в кондитерську, щоб закусити шотландський віскі.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що у Вінниці з храму викрали мощі самого шанованого святого, зухвалого крадія спіймали відеокамери.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Також портал "Знай.ua" писав, що три нахабних киянина налопались піци на тюремний термін.