Щоб провести цей день добре і приємно, можна не тільки займатися звичними речі. Банально було б в такий чудовий і яскравий свято просто піти в кафе або ресторан. Так і у вас навряд чи це вийде зробити спонтанно, тому що ви не придумали нічого кращого. Зазвичай всі столики вже зарезервовані за тиждень. Однак є безліч інших місць для пар, де можна весело, приємно і цікаво провести час.

Ви можете замовити купон або домовитися заздалегідь в SPA-салон. Для таких заходів, як День святого Валентина багато салонів влаштовують спеціальні послуги. Наприклад, ви можете разом насолоджуватися масажем або вам зроблять маску на все тіло з шоколаду. Вартість буде відрізнятися від самого салону і від виду послуги.

День святого Валентина, фото: и все-таки интересно
День святого Валентина, фото: и все-таки интересно

Якщо вам взагалі не подобаються незвичайні варіанти, можете провести дуже затишний вечір вдома за вечерею, яку приготували самі або разом. Тільки не треба довго стояти біля плити. Виберіть які-небудь смачні страви, підберіть напій до душі, а романтики цілком може додати свічка або гірлянда.

Для любителів посуватися відмінно підійде каток, боулінг або катання на роликових ковзанах. Точно так само і з будь-яким видом спорту, який подобається вам обом. Але для початкового етапу відносин краще все-таки вибрати щось простіше.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Звичайно ж, відмінний проведення часу стане подорож, нехай і недовгий. Хоча в цьому році у вас є не тільки ця п'ятниця, але і всі вихідні, щоб радіти суспільству один одного. Можете навіть не їхати закордон, а вибратись до Львова чи Одеси.

Можна провести День святого Валентина дуже культурно: піти в театр, на балет, в оперу або в крайньому випадку в кіно. До речі, цей день зазвичай намагаються показати якісь романтичні комедії або драми.

Також є і кілька інших варіантів, про які ви навряд чи задумувалися, наприклад, квест-кімната для двох, вечір з пазлами, майстер-класи та різні тренінги для пар. Просто вибирайте те, що точно сподобається вам обом.

Як повідомляв Знай.ua в Україні збираються впровадити електронні водійські права, про те, як це буде працювати розповів Мстислав Банік.

Також Знай.ua писав, жінки в нашій країні можуть керувати тільки в ЖЕКу.

Нагадаємо, українцям розповіли, скільки буде коштувати виклик швидкої допомоги.