Багато людей не дуже люблять виходити кудись на свята й навіть на самий романтичний з них День святого Валентина. Тому можна просто подивитися хороший фільм вдома. Та якщо ви все ж плануєте відсвяткувати цей день по-іншому, то романтичне кіно зможе створити відповідний настрій. Ми розповімо вам про декілька, можливо, не найбільш популярних, але дуже цікавих фільмів.

«Дружина мандрівника в часі»

Це дуже цікавий фільм з закрученими часовими лініями для тих, хто любить подібні теми. Але тут ви побачите симбіоз наукової фантастики і красивої романтики. Незвичайність фільму в тому, що головні герої знайомляться, коли чоловікові було 36 років, а жінці – всього 6, але їх весілля сталося, коли йому був 31 рік, а їй – 23. Цей мандрівник часто зникає з життя героїні, але любов Клер це не зупиняє.

«Води слонам»

Сеттінг фільму показує час Великої депресії. Тоді в одного студента на ім'я Якоб помирають батьки і він вирішує кинути навчання на ветеринара. Він стає частиною циркового шоу і працює ветеринаром вже там. Його грає Роберт Паттінсон, а дівчину, в яку він закохується – Різ Уізерспун, вона наїзниця. Ось тільки у героїні Різ є чоловік.

День святого Валентина, фото: zimaletta
День святого Валентина, фото: zimaletta

«Париж, я люблю тебе»

Цей дуже популярний фільм повинні побачити всі, у кого є хоч крапля романтика. Він показаний у вигляді кіноальманаха, в якому 18 різних любовних історій, але всі вони відбуваються в одному місці в Парижі. Такі короткометражні ролики по 5 хвилин злиті воєдино, хоча у кожної частини свій режисер, актори і навіть сценарист.

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

«Фільм 500 днів літа»

Насправді це трохи дивний переклад, краще було б назвати фільм «500 днів Саммер», тому що фільм-то не про літо, а про дівчину на ім'я Саммер. Це романтична комедія, в якій розповідь веде Том Хенсон. Він розповідає про свої 500 днів, коли все його життя займала одна дівчина, з того моменту, як вона прийшла працювати до них в офіс, до їх розставання і його страждань. Сама дівчина не вірить в любов.

Як повідомляв Знай.ua в Україні збираються впровадити електронні водійські права, про те, як це буде працювати розповів Мстислав Банік.

Також Знай.ua писав, жінки в нашій країні можуть керувати тільки в ЖЕКу.

Нагадаємо, українцям розповіли, скільки буде коштувати виклик швидкої допомоги.