Як відомо, майже кожного дня власники автомобілів втрапляють у затори у столиці. Відтак, фахівці з'ясували, а скільки часу кияни провели в заторах минулого року. І слід зауважити, що цифри вражають.

Відповідне дослідження оприлюднила компанії TomTom.

Як відзначається, за 2019 рік жителі столиці провели в заторах в загальному 227 годин або 9 днів і 11 годин. Окрім цього, автори дослідження вирішили порахувати, що за цей час могли б встигнути зробити жителі Києва.

Затори в Києві, Новини Києва і України
Затори в Києві, Новини Києва і України

Відтак, вони заявили, що за цей час водії і пасажири змогли б зв'язати 57 шапок або 10 светрів. Спекти 10 930 одиниць печива або посадити 228 дерев. Футбольні фанати за 227 годин встигли б подивитися 130 матчів, а кіномани - подивитися 201 серію "Ігри престолів".

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Щодо меломанів, то вони зуміли б послухати композицію Джона Леннона Imagine 4365 раз. А любителі почитати спокійно здолали б книгу, яка складається з 4211 сторінок, "В пошуках втраченого часу" Марселя Пруста.

Нагадаємо, Київ став третім в Європі за розмірами і частоті дорожніх заторів у 2019 році. У світовому заліку столиця України стала дванадцятою.

Крім того, портал Знай.uа повідомляв, що у Києві - ПП з громадським транспортом, - перші подробиці.

Також Знай.uа писав, що Київ паралізували затори, нерви водіїв не витримують - як об'їхати пекло на дорозі