Одна з найбільших проблем на День святого Валентина – вибрати подарунок дорогій людині. І якщо з дівчиною ще відносно просто або в крайньому випадку можна принести квіти, то чоловікові подарунок вибирати куди складніше. Посилює все така ситуація, коли жінка не може дозволити собі купити дорогий подарунок. І тоді в силу може вступити креативність. До того ж деякі подарунки можна навіть зробити своїми руками. А ось той крайній випадок у вас може стати просто смачною вечерею вдома при свічках. Досить просто приготувати щось не таке, як ви зазвичай робите і створити вдома романтичну атмосферу.

День святого Валентина, фото: freepik
День святого Валентина, фото: freepik

Ще дуже важливо те, як ви піднесете подарунок. Тому подбайте про красиву упаковку або коробку. Якщо робите подарунок своїми руками, то постарайтеся зробити так, щоб він виглядав презентабельно. Але є ще одна хитрість. Можна змусити коханого шукати невеликі подаруночки по всій квартирі. Просто залишайте йому записки. Так само можна зробити з одним подарунком та безліччю записок, де сказано, де шукати наступну підказку.

Цікаві ідеї для подарунків чоловікові на 14 лютого

Ви можете купити щось просто якісне та гарне. Наприклад, ремінь зі шкіри або красиве портмоне. Для любителів техніки підійдуть бездротові навушники, які останнім часом стали дуже популярні. А якщо він ще і стежить за своїм здоров'я, то йому підійде фітнес-браслет, який не тільки буде корисний для спорту, але і буде стежити навіть за сном вашого коханого.

День святого Валентина, фото: око планеты
День святого Валентина, фото: око планеты

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Виберіть якийсь простий подарунок, який потрібен кожному чоловікові. Тільки не шкарпетки (хіба що це набір якихось дизайнерських шкарпеток, але ними зараз вже рідко хваляться). Це може бути флешка, брелок, місце для інструментів, набір з запонками, краваткою, метеликом, навіть з підтяжками. Для бороданів підійде спеціальний набір по догляду за рослинністю на обличчі. А термокружка в таку холодну пору ще і покаже вашу турботу.

День святого Валентина, фото: ArtSkills
День святого Валентина, фото: ArtSkills

Що ще можна подарувати на День закоханих

Серед інших подарунків можна вибрати оригінальні сюрпризи для спільного проведення часу:

  • Похід в квест-кімнату;
  • Настільна гра;
  • Квитки в кіно, театр, оперу;
  • Катання на ковзанці;
  • Будь-який спільний майстер-клас;
  • Картина фотомозаїка або фліп-флоп;
  • Сертифікат на курси;
  • Будь-які інші розваги або ж подорож.

День святого Валентина, фото: artstudia.kiev.ua
День святого Валентина, фото: artstudia.kiev.ua

Як повідомляв Знай.ua українці можуть отримати право на подвійне громадянство, але не поспішайте радіти.

Також Знай.ua писав, що краще садити в 2020 році і коли краще всього це зробити.

Нагадаємо, скоро День святого Валентина, а значить пора вже готувати подарунок коханій.