Українські військові прозвітували стосовно того, скільки разів 8 лютого російські окупанти обстріляли українські позиції та розповіли, скільки захисників України в результаті цього постраждали. Відповідна інформація з'явилася на офіційній Facebook-сторінці операції Об'єднаних сил.

Відтак, бойовики три рази порушили режим припинення вогню. Один раз обстріляли військових оперативно-тактичного угруповання "СХІД".

"Противник обстріляв наші позиції поблизу населеного пункту Лебединське, застосувавши автоматичний станковий гранатомет, великокаліберні кулемети та іншу стрілецьку зброю", - йдеться в повідомленні.

Військові, фото з вільних джерел
Військові, фото з вільних джерел

Та два рази оперативно-тактичного угруповання "ПІВНІЧ":

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Два ворожі обстріли було зафіксовано поруч з Оріховим – зі ствольної артилерії калібру 122 мм противник випустив 12 снарядів, з міномета калібру 120 мм – 16 мін; неподалік Щастя – з великокаліберного кулемета та іншої стрілецької зброї".

Окрім цього, як підкреслюється, в результаті обстрілів російських окупантів, не один військовослужбовець Об’єднаних сил не отримав поранення.

Нагадаємо, страшне диво війни: новонароджений малюк допоміг встановити особу загиблого на Донбасі батька.

Як повідомляв Знай.uа прощайте, прапорщики: Зеленський схвалив закон про військові звання в армії.

Знай.uа писав, рясу замінив камуфляж, а кадило — кулемет: як на Донбасі священик Україну захищає, відео.