В понеділок, 10 лютого, в Україні почнуться передвесняні перебудовчі атмосферні процеси. Про це емоційно повідомила синоптик Наталка Діденко на своїй сторінці у facebook.

"Люблю я ці - юхуууу! Ще минулої ночі на Сході України та Запоріжжі було до 20-23 градусів морозу, як вже завтра, 10-го лютого, на Заході України очікується до +8 градусів. Так, до нас йде потепління", - написала Наталка Діденко.

Погода, фото з facebook Наталки Діденко

Як прогнозує синоптик, у понеділок протягом дня у більшості областей України стовпчики термометрів підскочать до +1+8 градусів, лише у східній частині буде холодніше, 0-5 градусів морозу.

"Між іншим, найближча ніч на Сході, на Запоріжжі та на Дніпропетровщині ще буде лютою, -10-18 градусів. Далі вже попускатиме", - прогнозує синоптик.

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп
Показати ще

За її словами, у понеділок в Україні вітер розгуляється не просто до сильного, а навіть до дуже сильного, до 15-25 м/с, а на Заході та, особливо, у Карпатах до 30 м/с і навіть за 30 м/с.

Погода, фото з facebook Наталки Діденко

Разом із штормовим південно-західним вітром, за словами синоптика, прийде потепління, вночі вже слабенький мінус, а вдень у Києві до +5 градусів. Опади: вранці сухо, вдень збільшення хмарності та вологості, ввечері у столиці дощ та мокрий сніг.

Погода, фото з facebook Наталки Діденко

Як повідомляв Знай.ua, погода на 8 лютого змусить носи українців почервоніти.

Також портал Знай.ua писав, у березні українці зможуть вдосталь відпочити, так як крім звичайних вихідних буде ще один додатковий. Так вийшло дуже просто і навіть банальної причини.