Погода на 8 лютого в Україні: точний прогноз

На вихідних в Україні буде не менш холодно, ніж протягом усього тижня. У деяких частинах країни навіть стане холодніше, тому що морози тільки дійшли до них. А ось опади навпаки більше не захочуть залишатися з нами і радувати сніжком. Тепер можна буде насолоджуватися сонцем.

На заході температура вдень не дуже низька, але з морозами – від -1 до +2 градусів. При це найтепліше-у Волинській, Закарпатській та Львівській областях. А от вночі вона буде незмінною по всій території – від -7 до -9 градусів морозу. Крім того, по всьому заходу не буде опадів і очікується мінлива хмарність.

На півночі теж не буде вже снігу, і навіть порадує трохи сонце, хоча хмари теж будуть. Також тут стане холодніше не тільки вночі, але і вдень. У Сумській області вдень від -2 до -4 градусів, а вночі – від 9 до 11 градусів морозу. Але в інших областях поки тільки від -2 до +1 градуса, вдень від -7 до -9 градусів вночі.

Погода в Україні, фото: Український гідрометеорологічний центр
Погода в Україні, фото: Український гідрометеорологічний центр

Холодно і без опадів у центральних областях, куди теж доберуться сильні нічні морози. У більшості областей від 0 до -2 градусів, вдень від -8 до -10 градусів вночі. Але в Полтавській області і в Дніпропетровській – від -4 до -6, вдень від -10 до -13 градусів вночі.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

На сході ще невеликий сніг політає у Донецькій області, а так без опадів. До речі, тут буде набагато холодніше – від -5 до -7 градусів вдень. В інших областях денна температура опуститися від -4 до -6 градусів. А вночі синоптики прогнозує від -10 до -13 градусів.

На півдні тепер вже дійсно холодно. Сніг у Запорізькій області та в Криму. Також у Запорізькій області від -4 до -6 градусів, вдень від -11 до -13 градусів вночі. В інших областях вдень від 0 до -3 градусів, а нічні морози будуть на рівні від -8 до -10 градусів. У Криму вдень від -1 до -3 градусів вночі від -7 до -9 градусів.

Як повідомляв Знай.ua на дорогах в Україні з'являться нові знаки, на яких написано «Зелена хвиля». Водіям розповіли, як їх треба розуміти. Але скористатися ними навряд чи вийде, так як вони розраховані тільки для ідеальних умов.

Також Знай.ua писав, у березні українці зможуть вдосталь відпочити, так як крім звичайних вихідних буде ще один додатковий. Так вийшло дуже просто і навіть банальної причини.

Нагадаємо, діджіталізація триває і Михайло Нефьодов вже похвалився першими успіхами нової програми для документів «Дія». З'явилася перша статистика використання.