В Україні оголосили штормове попередження. ДСНС попереджає про ускладнення погодних умов на всій території.

У більшості областей України будуть пориви вітру 15-20 м/с. Про це йдеться в прогнозі Українського гідрометцентру.

Захід України накриє рясним мокрим снігом. Рятувальники попереджають про небезпеку сходження лавин (третій рiвень небезпеки) та про рвучкий вітер - у Карпатах його пориви сягатимуть 40 метрів за секунду. Тут очікуються хуртовини (перший рівень небезпечності жовтий).

У вівторок 11 лютого, в Україні буде хмарно з проясненнями. Мокрий сніг та дощ.

Популярні новини зараз
Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

На дорогах місцями ожеледиця.

Вітер переважно південно-західний, 7-12 м/с, у більшості областей пориви 15-20 м/с.

Температура вночі від 2°С морозу до 3°С тепла, у східних, Дніпропетровській та Запорізькій областях 4-9°С морозу. Вдень 0-5°С тепла, в Одеській та Миколаївській областях місцями 7-10°С.

У Карпатах значний сніг, пориви вітру 20-25 м/с, хуртовина. Температура протягом доби 1-6°С морозу.

У Києві хмарно з проясненнями. Мокрий сніг та дощ. На дорогах місцями ожеледиця. Вітер південно-західний, 7-12 м/с, уночі пориви 15-20 м/с. Температура вночі 0-2°С тепла, вдень 3-5°С.

У середу 12 лютого буде хмарно з проясненнями, часом невеликий мокрий сніг та дощ, уночі у більшості південних та центральних областей, удень у східній частині помірні, місцями значні опади.

У четвер, 13 лютого без істотних опадів, лише вночі у східних областях місцями невеликий сніг.

На дорогах подекуди ожеледиця.

Вітер переважно західний, 7-12 м/с. 12 лютого в Україні, крім північної частини, місцями пориви 15-20 м/с, у Карпатах 25 м/с.

Температура 12 лютого вночі від 2°С тепла до 3°С морозу, 13 лютого 1-6°С морозу. Вдень 0-5°С тепла, в Одеській та Миколаївській областях 4-9°С тепла. У Карпатах уночі та вдень 3-8°С морозу.

У Києві хмарно з проясненнями. 12 лютого часом невеликий мокрий сніг та дощ, 13 лютого без істотних опадів. На дорогах місцями ожеледиця. Вітер західний, 7-12 м/с. Температура вночі 12 лютого близько 0°С, 13 лютого 1-3°С морозу; вдень 2-4°С тепла.

У п'ятницю, 14 лютого, та в суботу, 15 лютого, буде переважно без опадів, лише вдень 14 лютого у західних областях, уночі 15 лютого у північних та місцями у центральних областях невеликий мокрий сніг та дощ.

Температура вночі від 4°С морозу до 2°С тепла, на сході країни 15 лютого 3-9°С морозу; вдень 1-7°С тепла. У Карпатах невеликий сніг, температура вночі 4-9°С морозу, вдень 1-6°С морозу.

У Києві переважно без опадів, лише вночі 15 лютого невеликий мокрий сніг. Температура вночі 0-2°С морозу, вдень 3-5°С тепла.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, синоптики розповіли, чого чекати українцям навесні. Спочатку будуть заморозки, а потім настане посушливий період.

Як повідомляв портал Знай.uа, для людства найближчі п'ять років стануть найспекотнішими за весь період спостереження.

Також портал Знай.uа писав, що українцям відкрили очі на найпопулярніші міфи про зиму.