Роботи більше, зарплати менше: новий Трудовий Кодекс змусить працювати по 12 годин

Українців можуть змусити працювати по 12 годин на день, а платити їм за це будуть менше. Такі зміни перендбачає новий Трудовий Кодекс, який підгогтував Кабмін.

новий закон створює умови, які дозволяють працювати по 12 годинт на день і марно сподіватися, що роботодавці не скористаються такою можливістю.

Польща кардинально змінює міграційну політику, заробітчанам час збирати валізи

Сусідня Польша, яка за останні кілька років прийняла величезну кількість українських громадян на роботу, планує переглянути міграційну політику.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Про це заявив заступник директора департаменту міністерства сім'ї, праці і соцполітики Польщі Мирослава Пшевозьніка. За його слолвами, міграційна політика будуватиметься на чотирьох основах, першою з яких є захист польського ринку праці.

Джокер виклав листування з Марусею Звіробій

Скандальний пранкер "Джокер" поспілкувався від імені нардепа "Європейської Солідарності" Ірини Геращенко з волонтеркою Оленою Біленькою, більш відомої як Маруся Звіробій.

Про це повідомив сам пранкер у своєму Telegram-каналі, опублікувавши листування з Звіробій.

В Україні оголосили штормове попередження

Україну накриють хуртовини, а вітер валитиме з ніг. ДСНС попереджає українців про ускладнення погодних умов на всій території.

Біля берегів США зник український моряк

Пропав одеський моряк Денис Литвиненко. Судно Star Aquila, на якому він був другим механіком, стояло на якорі біля берегів США, коли чоловік зник. Про це у Facebook повідомила дружина моряка Наталя Литвиненко.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше