Українських водіїв попередили про покарання за порушення ПДР і санкції, які загрожують за паркування в недозволеному місці - зокрема, транспортний засіб можуть евакуювати на штрафмайданчик.

Також відомо, що в Україні повернути свій транспорт можна тільки після того, як штраф, послуги евакуатора і самого штрафмайданчика буде повністю сплачено. Про це пишуть українські ЗМІ.

Евакуатор, фото: РБК
Евакуатор, фото: РБК

Експерти автовласникам докладно розповіли, в яких випадках інспектори мають право забрати вашу "ластівку". До речі, стоянка в забороненому місці "обійдеться" приблизно в 2 тисячі гривень.

Патрульна поліція Києва на сторінці в Facebook навела список заборонених місць і пояснила процедуру повернення машини.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Щоб уникнути неприємних сюрпризів, слід знати підстави евакуації і бути уважним та не порушувати ПДР", - йдеться в повідомленні.

Правила того, хто, коли і як може це робити, а також коли це робити не можна, докладно описано в Кодексі України про адміністративні правопорушення (Кпап, статті 265-2 і 265-4).

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, українським "героям парковки" влуплять недитячі санкції, тепер доведеться десять разів подумати.

Як повідомляв Знай.uа Кличко зазіхнув на машини киян, забирають без пояснень: що потрібно знати водіям.

Знай.uа писав, покатала на капоті Smart: на Вінниччині дівчина на смерть збила військового.