Погода на 12 лютого в Україні: точний прогноз

Середа в Україні теж не обійдеться без вже звичного сильного вітру. Змінюється тільки його напрямок. А сам вітер і далі продовжує робити невеликий дощ неприємними погодними умовами і зовсім нівелює комфорт від тепла. В цей раз пориви до 15-20 м/с. Тому навіть оголосили жовтий рівень небезпеки. Проте в середу вже не буде таких сильних опадів і буде більше сонця.

На Заході дощ з мокрим снігом у Волинській, Закарпатській, Івано-Франківській і Хмельницькій областях. В інших – мінлива хмарність. Але наявність сонця мало вплине на температуру. У західних областях вдень очікується від +2 до +6 градусів. А вночі поки ще невеликий морозець – від -1 до +2 градусів.

Погода в Україні, фото: Український гідрометеорологічний центр
Погода в Україні, фото: Український гідрометеорологічний центр

У північних областях поки ще залишаться опади у вигляді дощу з мокрим снігом, які вночі можуть перетворитися і в сніг. Все залежить від температури. А вона буде трохи відрізнятися по різних областях. У Житомирській і Чернігівській – від +2 до +4 градусів, тепліше в Київській області – до +5 градусів, і холодніше в Сумській – від +1 до +3 градусів. Вночі ж скрізь від 0 до +2 градусів, а в Сумах – до -1 градусів морозу. Вітер теж буде сильним і західного напрямку.

На Сході поки ще будуть сильні опади і більш прохолодна погода. Вдень і вночі по всіх областях очікуються дощі з мокрим снігом. Температура вдень від +1 до +3 градусів, а вночі досягне -6 градусів морозу. Найхолодніше буде в Луганській області.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію
Показати ще

Південь усе ще купається у високих градусах і сонечку. У Миколаївській та Одеській областях мінлива хмарність та від +6 до +9 градусів вдень. В Херсонській області та в Криму будуть опади у вигляді дощу. Температура в Херсонській області до +6 градусів вдень, у Криму – до +8 градусів. Вночі на півдні від 0 до +3 градусів.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Як повідомляв Знай.ua навесні в Україні багато медичних послуг можуть стати безкоштовними. Однак для цього медичним установам потрібно буде виконати деякі умови, щоб отримати фінансування на надання цих послуг.

Також Знай.ua писав, пандемічний грип вирішив взятися за Житомирську область. Школи на карантині, адже захворіло вже більше 10 тисяч чоловік. Хворіють і дорослі, і діти.

Нагадаємо, не варто викидати зношені купюри, особливо у валюті. Їх можна спокійно поміняти на нові і не тільки в банку. Ми розповіли, де це зробити і хто приймає рішення про пошкодженість купюр.