У мережі регочуть із милого кота, на якого одягнули захисну медичну маску, щоб, найімовірніше, захистити від коронавіруса з Китаю. Тварина за короткий період часу стала мемом.

Днями в мережі з'явилася фотографія кота на вулиці, на морді якого красувалася захисна медична маска. У масці зробили прорізи для очей тваринки і він виглядає вкрай кумедно.

Найімовірніше, що її почепив на свого улюбленця дбайливий господар, щоб захистити тварину від небезпечного коронавіруса. Відповідна фотографія з'явилася в соціальній мережі і викликала просто бурю емоцій у користувачів.

Кіт коронавірус, фото з мережі

Знімок відразу ж став вірусним і з нього зробили меми. Найімовірніше, що цей кіт разом зі своїм господарем проживає в Китаї, де зараз зверствует небезпечний коронавірус. Варто відзначити, що цей химерний кіт став героєм малюнків.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що за даними співзасновник київської мережі "Медтехніка+" Олексія Давиденка, весь тиждень в Україні йде активна гонитва за масками і термометрами.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Дніпро заполонили люди у білих халатах і масках.

Також "Знай.ua" писав, що в київському метро молоді люди в масках зайшли у вагон і почали кашляти.