Станом на ранок 12 лютого, загальна кількість померлих від пневмонії, викликаної новим коронавірусом COVID-19, в Китаї зросла до 1115 осіб. Такі дані оприлюднив Центр системних досліджень та інжинірингу при Університеті Джона Хопкінса (США).

Кількість заражених в Китаї досягла 44665 людей. Всього у світі – 45182. Вдалось одужати у Китаї за останніми даними 4811 особам. Близько 70% усіх випадків гострої респіраторної хвороби, спричиненої коронавірусом зафіксовано в одній провінції Китаю — Хубей.

Коронавірус, фото: Reuters
Коронавірус, фото: Reuters

Повідомляється, що влада Китаю змінила методику підрахунку заражених коронавірусом COVID-19 і тепер інфікована людина без симптомів захворювання не вважається зараженою.

Досі в Україні не було зафіксовано жодного лабораторно підтвердженого випадку гострої респіраторної хвороби, спричиненої коронавірусом. Однак, 9 лютого 20-річний українець на круїзному лайнері Diamond Princess заразився китайським коронавірусом. Пізніше у МЗС підтвердили, що українець на круїзі Diamond Princess інфікований новим коронавірусом. Зараз відомо про двох інфікованих українців.

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК
Показати ще

Поширення коронавірксу в Китаї, скріншот: gisanddata.maps.arcgis.com
Поширення коронавірксу в Китаї, скріншот: gisanddata.maps.arcgis.com

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, створено онлайн-карту поширення китайського коронавірусу в реальному часі

Як повідомляв портал "Знай.ua", мутація смертельного коронавірусу з Китаю: у ВООЗ зробили термінову заяву

Також "Знай.ua" писав, як відрізнити грип від коронавірусу, перші прояви смертельної інфекції