Відомий ясновидець і астролог, двічі переможець "Битви екстрасенсів" на СТБ, а також постійний експерт програми "Слідство ведуть екстрасенси" Хаял Алекперов поділився нюансами про свою роботу.

Екстрасенс розповів Знай.uа, як у нього виходить розплутувати містичні випадки, а часом і резонансні кримінальні справи.

Хаял Алекперов, екстрасенс
Хаял Алекперов, екстрасенс

Хаял пригадав один з таких випадків. До нього звернувся чоловік з криком про допомогу. Його син сильно хворів, ніхто з лікарів не міг допомогти хлопчикові. Батько у відчаї прийшов до екстрасенса.

"І ворожки були... ніхто не допоміг. Дитина помирала! Я запитав батька, ви полюванням займаєтеся? Так, відповів, як маніяк. Кажу йому, за зірками - не можна! Ви багато крові пролили. Перестаньте вбивати. Є певна норма... Це дуже велика тема. Люди раніше полювали, годували сім'ю, а ти, кажу, для кайфу вбиваєш - гріх, ти забираєш мати у дітей, дитя від матері. Він злякався, перестав цим займатися. Через три тижні у сина все пройшло", - розповів Хаял.

Популярні новини зараз
Подорожчання до 90%: споживачам анонсували "сюрпризи" рахунках за комуналку Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

За його словами, це приклад того, що кожна людина не просто так приходить на світ - у кожного є місія, своя лінія життя, свої труднощі, слабі місця, чакри.

"У кожного все по-різному, не все стандартно. Багато чинників є, може, порча на людину, родове прокляття, або вона страждає за гріхи предків. Є люди, які самі неправильно роблять, а потім починають шукати винних", - сказав екстрасенс.

Алекперов відзначив, що до нього звертаються різні люди зі своїми проблемами: і чиновники, і бізнесмени, і зірки.

"Справжній астролог повинен дати правильну інформацію, - зізнався Хаял. - А якщо він не астролог, то буде про нісенітниці говорити. Це не гра. Якщо я займаюся астрологією, то я розумію людську долю. Щоб людину зрозуміти, потрібно скласти схему - є у мене певна, за якою я вираховую зірки і починаю працювати в тому напрямку. Важливо все: дата народження, батьки хто, коріння, коли народився, в який період часу - вранці або вдень..."

Хаял Алекперов, екстрасенс
Хаял Алекперов, екстрасенс

Екстрасенс переконаний, що у кожної людини своя проблема-мрія, яку хоче здійснити.

"Є люди, які бачать кінцеву мету, а є втрачені: якщо займеться цим бізнесом, який результат буде, який дохід? Наприклад, звертався до мене чоловік з питанням: у мене з'явився партнер, я хочу зрозуміти, що буде в результаті нашої роботи? Розумієте, є різні моменти: чи щасливий він, партнер цей, чи буде обманювати, чи підведе? Я можу все сказати. Я даю певний результат, огороджую людей від поганого. Буває, люди живуть неправильно, намагаюся їм допомагати", - підсумував відомий екстрасенс Хаял Алекперов.

Раніше Знай.uа повідомляв, що екстрасенс передбачив майбутнє України на Рік Білого пацюка. Дізнайтеся, чого чекати від цього року.

Також встигніть дізнатися, хто серед знаків Зодіаку потрапить у вир щастя в лютому 2020 року.

Крім того, екстрасенси попередили про небезпеку любительок фарбування волосся. На що прирікають себе блондинки і брюнетки?