Для кого це свято

Цей день щороку відзначають саме 13 лютого, а почали ще в 2012 році. Хоча насправді дивно, що свято радіо з'явилося тільки в цьому році, враховуючи його популярність у минулому. Проголосила цей день Генасамблея ООН своєю резолюцією. А дату обрали не просто так. В цей же день, лише в 1946 році «Радіо ООН» в перший раз вийшло в ефір. Його станція перебувала в штаб-квартирі ООН. ООН вважають, що цей день не тільки віддає належне цьому засобу зв'язку, але також і зміцнює співпрацю між радіо-компаніями, одинаками аматорами, суспільством. А ще потрібно сприяти радіостанціям в тому, щоб вони отримували більше інформації, могли більше розповідати. Адже навіть зараз, у вік цифрових технологій, одним з головних засобів зв'язку ще залишається радіо. Однак це також і засіб спілкування. При цьому витрати на радіо невеликі, а можна досягти дуже віддалених громад. А короткохвильове мовлення вважається найефективнішим способом передати інформацію. Вітають не тільки працівників на радіо, але і всіх людей, які якось пов'язані з цією сферою. Навіть якщо вони просто люблять послухати радіо.

Свята 13 лютого, фото: Арт Ассорти
Свята 13 лютого, фото: Арт Ассорти

Листівки і поздоровлення

С днем радио поздравляю!

Без него никак нельзя!

И пускай тебя поздравят

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Твои верные друзья!

Я желаю, чтоб исправны

Были стойки, провода,

А в личной жизни не настигли

Чтоб ни горе, ни беда!

Отношений тебе теплых,

Верных непременно.

Чтоб в судьбе и на работе

Было все отменно!

Свята 13 лютого, фото: Арт Ассорти
Свята 13 лютого, фото: Арт Ассорти

В день радио желаю

Под радио чайку пить!

Вот сейчас ты не ленись,

Поспеши его включить!

Новости послушай ты

Или песню классную.

Этот день ты проживи

Весело и счастливо!

Радио пускай подарит

Тебе вдохновение,

А еще пускай поднимет

С утра настроение!

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Як повідомляв Знай.ua, божевільна стихія руйнує Крим. Такого сильного шторму і так багато снігу давно не бачили.

Також Знай.ua писав, Супрун розповіла про лікаря, який раніше продавав немовлят в інші країни, а тепер хоче стати главою медичного вузу.

Нагадаємо, у нашій країні вирішили нарешті позбутися не тільки від ігрових автоматів, але і від онлайн-казино і букмекерських контор. Про багатьох з них ви точно чули. Також забороняють деякі інтернет-видання.