З 12 лютого "Укрпошта" перестала приймати посилки з Китаю через коронавірус, передає Politeka.

Про це держпідприємство поштового зв'язку повідомило в себе на сайті. Зазначається, що таке рішення було прийнято через значне скорочення рейсів більшістю авіакомпаній, викликане спалахом коронавіруса. З цієї ж причини буде зупинено надсилання посилок у зворотному напрямку, повідомили в "Укрпошті".

У компанії підкреслили, що ніяких заборон від ВООЗ та Всесвітнього поштового союзу на перевезення пошти з Китаю не існує.

Доказів, що свідчать про ризик поширення коронавіруса через товари, наразі не зафіксовано. Тому люди, які отримують посилки з Китаю, не ризикують заразитися.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

В Укрпошті також повідомили про долю посилок, які були відправлені з Китаю до 11 лютого.

"Всі відправлення, прийняті до 11 лютого, будуть доставлені, однак загальні терміни доставки поштових відправлень можуть бути змінені", – зазначили в держпідприємстві.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, кількість жертв коронавірусу в Китаї значно зросла
Станом на 12 лютого, загальна кількість померлих від пневмонії, викликаної новим коронавірусом COVID-19, в Китаї зросла до 1115 осіб.

Як повідомляв портал Знай.ua, створено онлайн-карту поширення китайського коронавірусу в реальному часі

Також Знай.ua писав, як відрізнити грип від коронавірусу, перші прояви смертельної інфекції