На Донбасі знищили терориста, який приїхав на схід України із РФ та вступив у злочинні угруповання. Згідно попередньої інформації, найманця з Москви знищили під час артобстрілу в районі Бахмутки.

Український блогер Necro Mancer розповів, що недалеко від Золотого був знищений військовий другого армійського корпусу ЗС РФ Федоричєв Олександр Валерійович, який був внесений в базу даних сайту "Миротворець".

Ліквідований бойовик РФ на Донбасі, фото: Миротворець
Ліквідований бойовик РФ на Донбасі, фото: Миротворець

"Федоричєв Олександр Валерійович. 15-ий батальйон територіальної оборони другого армійського корпусу ЗС РФ (входить до складу 6-го полку імені Платова "ЛНР"). Народився 01/02/1986. Місце проживання – Москва, Прохолодний (Кабардино-Балкарія). Загинув 07/02/2020 в районі Золоте-5 (Бахмутка) імовірно в результаті артобстрілу", - йдеться в повідомленні Necro Mancer.

Крім того, про смерть бойовика транслювали в ЗМІ "ЛНР". Також дані про ліквідацію Федорічова з'явилися на сайті "Миротворець", де його вказали як члена незаконних військових формувань "ЛНР" і який був знищений 7 лютого 2020 року.

Популярні новини зараз
Українців попередили про "важкі" платіжки за світло У Києві помітили величезну чергу до лікарні: що сталося В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще

Ліквідований бойовик РФ на Донбасі, фото: Миротворець
Ліквідований бойовик РФ на Донбасі, фото: Миротворець

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, стало відомо, як бойовики тікають з деморалізірованного ОРДЛО.

Як повідомляв Знай. ua, озвірілі путінські бойовики на Донбасі зібрали "живий щит" з маленьких українців.

Також Знай. ua писав, що Андрій Білецький розповів про Широкинской операції.