На околиці Харкова сталася моторошна стрілянина за участю правоохоронців. Відтак, поліцейський відкрив вогонь по машині, яка переїхала його колегу, коли той намагався підійти до автомобіля.

Про це йдеться в Telegram-каналі "Підслухати в поліції".

За попередньою інформацією, інцидент стався ввечері на околицях Харкова. Відтак, під час патрулювання правоохоронці зупинили авто, а коли намагалися до нього підійти, то водій скоїв наїзд на поліцейського та кинувся в погоню. Після цього, товариш постраждалого копа і відкрив стрілянину.

Виклик поліцейських, фото: Патрульна поліція України
Виклик поліцейських, фото: Патрульна поліція України

В результаті цього було поранено чоловіка, який сидів на місці пасажира. Його з двома вогнепальними пораненнями доправили до харківської лікарні № 25. Наразі медики стан пораненого оцінюють як важкий, бо потерпілий отримав дві кулі - в область лопатки і в район попереку. Щодо правоохоронців, то вони цей випадок поки ніяк не коментують.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадуємо, що нещодавно харківські правоохоронці затримали чоловіка, який прямо на вулиці пограбував дівчину-підлітка.

Як повідомляв портал Знай.uа автовласників попередили, в яку авантюру можуть втягнути їх гроші під двірниками

Також Знай.uа писав про те, що в соціальній мережі Twitter з'явився один кумедний відеоролик незвичайного пограбування.