В соціальній мережі Twitter з'явився один кумедний відеоролик незвичайного пограбування.

Так, на цих кадрах пара домашніх котів спільними зусиллями відкрили холодильник, заскочили всередину і почали витягати звідти їжу, поки господині будинку не було поблизу.

До того ж, самим забавним виявився момент, коли один з пухнастих злодюжок вже вистрибнув з холодильника, а ось другий зачекав, так як повз місця злочину (кухні) якраз проходила господиня.

"Вони знають, де хороша їжа", — підписав відео автор публікації.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Пенсіонерам від 60 років та сім'ям готують нову допомогу: виплатять по 10 800 грн одним платежем Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Користувачів мережі це відео привело в захват. Багато писали жартівливі коментарі, а інші — просто захоплювалися винахідливістю котів.

"Дуже розумні і кмітливі кішечки у вас", "Я йду в морозилку! О, я теж!", "Так, ось тільки їх ще потрібно навчити закривати двері холодильника", — коментували юзери.

Нагадаємо, що нове дослідження американських учених показало, що домашня їжа для кішок може бути небезпечною для їх здоров'я.

Як повідомляв портал Знай.ua, 33-річний Кевін Херлесс і 34-річна Тіффані Нго завели аккаунт у соціальній мережі Instagram своєму домашньому улюбленцю австралійському пуделеві по кличці Норі. Також раніше собака прославилася в інтернеті завдяки своїй незвичайній зовнішності, а саме тим, що його морда трохи скидається на людське обличчя.

Також портал Знай.ua писав, що перше успішне клонування кішки в Китаї стався у липні 2019 року, а вже у вересні фахівці пекінської компанії оголосили про першому комерційному клоні.