Стало відомо, що 33-річний Кевін Херлесс і 34-річна Тіффані Нго завели аккаунт у соціальній мережі Instagram своєму домашньому улюбленцю австралійському пуделеві по кличці Норі. Також раніше собака прославилася в інтернеті завдяки своїй незвичайній зовнішності, а саме тим, що його морда трохи схожа на людське обличчя.

"Коли він був щеням, перехожі постійно зупинялися і закидали нас питаннями. Хоча з віком подібне відбувається рідше, люди як і раніше порівнюють його морду з людським обличчям", - розповідають господарі вихованця.

Херлесс і Тіффані зізналися, що їх дуже тішить популярність улюбленця в соціальних мережах. Зокрема, зовсім нещодавно фото незвичайного пуделя опинилися в соціальній мережі Twitter і стали вірусні, користувачі незмінно підкреслюють, що собака виглядає як людина.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

"В минулому році ми вирішили завести для Норі одного і купили помісь йоркширського тер'єра і ши-тцу на прізвисько Боба. "Людська" зовнішність пуделя виділяється ще сильніше на тлі нового вихованця", - зауважив Кевін.

Нагадаємо, що у вересні фахівці пекінської компанії оголосили про першому комерційному клоні. Кошеня клонували на замовлення приватної особи, у якого раптово помер домашній вихованець.

Як повідомляв портал Знай.ua, кіт з татуюваннями став зіркою мережі. Зовсім недавно господар заявив про те, що вихованець пропав.

Також портал Знай.ua писав, що гігантський 12-кілограмовий кіт по кличці Біджею з притулку в американській Філадельфії (США) нарешті знайшов собі будинок.