У Мережі з'явилося відео з дуже милою собакою, якій господарі в честь Різдва презентували два десятки тенісних м'ячів. Вихованець відчував справжнє захоплення при вигляді такої великої кількості м'ячів і навіть трохи розгубився через кількість.

Так господиня крихітки на ім'я Джуліана розмістила забавний ролик в Twitter, на якому показує реакцію свого пса на різдвяний подарунок.

"Різдво завжди було улюбленим святом Стели! Вона любить розгортати свої подарунки в поодинці. Тенісні м'ячі – улюблена іграшка Стели, і я хотів подивитися, як вона відреагує, якщо отримає багато м'ячів одночасно! Їй 13 років, але вона все ще веде себе як щеня і дуже емоційна", – наголосила господиня в інтерв'ю журналісту видання The Mashable.

Популярні новини зараз
Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Відео за кілька днів набрало більше трьох мільйонів переглядів, ще 278 тисяч юзерів поставили під роликом оцінку "подобається", 62 тисячі чоловік зробили ретвіт.

Як відомо, домашні тварини, особливо собаки, прив'язуються до своїх господарів. Вони чекають їх з роботи і радісно зустрічають у двері, будять їх, облизуючи особа, обіймають, стрибають і засипають у них на руках. Тварини стають вірними друзями.

Тварини не розуміють, що господарі йдуть на роботу, в магазин, на прогулянку або відправляються у відпустку. Кожен раз вони хочуть піти разом з ними: намагаються прослизнути у двері, застрибнути в автомобіль або автобус. Вони думають, що розлучаються з господарем назавжди. Тому і намагаються цього уникнути.

Це чудово видно на відеоролику, який нещодавно з'явився в мережі і став неймовірно популярним.

На відео дівчина зустрічається зі своєю собакою після 2-річної розлуки. Ця подія відбулася в американському містечку Меррисвілл, штат Пенсільванія. Дівчина їхала на 2 роки на роботу в Словенію.

Напомним, Брук Элингтон приняла решения рожать дома в воде. Не смотря на то, что это была уже третья беременность роды оказались достаточно тяжелыми. Все это время домашний питомец охранял Брук и искренне переживал за хозяйку.

Как сообщал портал "Знай.ua", забавный хаски нашел себе хищного друга, их игра в догонялки привела соцсети в восторг.

Также "Знай.ua" писал, бездомный спас пса от страшной смерти и улыбка животного подтверждает, что мир полон добра.