Прогноз від Наталки Діденко

У цей день відзначається важливе православне свято Стрітення, і народний синоптик розповіла, якою буде погода в цей день і в неділю. Сильного вітру чекати не варто, хоча це вже звичайний атрибут останніх днів. За напрямом вітер буде північно-західним, а 16 лютого може перейти в південно-західний. По карті синоптик показала прогноз сили вітру. Під час вихідних можна буде гуляти і спокійно займатися своїми справами на вулиці.

По опадам у Наталки теж немає поганих новин. Нічого серйозного не очікується. На заході і в північних областях в суботу може пройти невеликий дощ і мокрий сніг. Температура теж практично не зміниться. 15 лютого від +1 до +5 градусів по країні, а 16 лютого від +3 до +8 градусів. Звичайно, трохи тепліше буде температура у південній частині, температурні показники піднімуться до +8 градусів. Проте східні області очікує більш свіжа погода.

Погода в Україні, фото: Наталка Діденко Facebook
Погода в Україні, фото: Наталка Діденко Facebook

Жителів столиці Стрітення зустріне з хмарами, іноді можуть бути невеликі опади. А в неділю в Києві буде суха погода. Температура в суботу в районі +5 градусів, а в неділю – близько +6 градусів.

За прогнозом Укргідрометцентру в більшості областей буде мінлива хмарність, дощ з мокрим снігом на заході і на півночі (крім Київської області). Найхолодніше вночі в Луганській області – до -8 градусів. А найтепліше вдень в Одеській області – до +8 градусів.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Як повідомляв Знай.ua, береженого Бог береже, головна пошта України вирішила перестрахуватися і відмовитися від посилок з Китаю, хоча вони не несли загрозу зараження коронавірусом. Дешеві товари з Aliexpress більше недоступні українцям.

Також Знай.ua писав, що в нашій країні вирішили трохи привести в порядок столичне метро, але мова не про оновлення інтер'єру, обладнання або вагони. Таку зміну навіть не всі оцінять. На 8 станціях зроблять 4G незабаром.

Нагадаємо, Володимир Зеленський все ж підписав указ, згідно з яким призивати будуть мало не зі шкільної лави. Вік призова в армію зменшився з 20 до 18 років, але вирішили зробити поблажку дітям, які стали нещодавно повнолітніми.