Надзвичайний випадок стався на Донеччині. Саме там чоловік намагався підірвати себе, а також неповнолітню дівчинку. А сталося це через сварку на ґрунті особистих відносин.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Донецької області

Як відзначається, в День святого Валентина до поліції звернувся жінка та розповіла про те, що її знайомий намагається увірватися до квартири та погрожує їй. Коли ж на місце прибули правоохоронці, то у цей час чоловік, який знаходився поряд з жінкою, від’єднав чеку та пригрозив усіх підірвати. З цими словами він заштовхнув знайому до квартири та зачинив двері, залишивши у помешканні 16-річну дівчину.

Фото з місця події

Після цього патрульні викликали підмогу та розпочали переговори зі зловмисником телефоном. Через деякий час чоловік погодився здатися та вийшов з квартири. Всіх її мешканців довелося евакуювати, адже граната залишилась лежати у вітальні. Фігуранта затримали на місці.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадуємо, дитина на ходу вилетіла з небезпечного атракціону, медики роблять все можливе: відео не для слабкодухих.

Як повідомляв портал Знай.ua, суд вперше виправдав українця за вирощування канабісу: чоловік з інвалідністю захистив свої права, деталі резонансної справи.

Також портал Знай.ua писав, що на тимчасово непідконтрольних територіях Луганської області знов помітили російську військову техніку, яка порушує мінські угоди.