Український заробітчанин розповів, з чим йому довелося зіткнутися в самому початку, коли він тільки почав заробляти за кордоном. Своєю історією він поділився на сторінці в Instagram 𝗔𝗹𝗲𝘅𝗲𝘆🇺🇦𝗪𝗼𝗿𝗸&𝗧𝗿𝗮𝘃𝗲𝗹 𝗯𝗹𝗼𝗴𝗴𝗲𝗿.

"Майже 3 роки тому, коли я вперше їхав працювати за кордон найпопулярнішим напрямком для роботи була як і зараз Польща, але я поїхав в Іспанію і "попав" на 1500 євро.⠀

Заробітчани, фото: Хвиля
Заробітчани, фото: Хвиля

Він зазначає, що в 2020-му році люди намагаються знайти більш вигідні для країни заробітку, хтось ризикує і їде нелегально, а хтось шукає можливості легально працевлаштуватися в Скандинавії, Канаді, Швейцарії, США і т. д.

"Але не у всіх є можливості і шанси поїхати в ці країни. Тому багатьом залишається обирати серед найбільш популярних для українців напрямків: Польща, Чехія і Німеччина (адже всі чули про новому законі в Німеччині, що дозволяє спростити отримання робочої візи для громадян країн, що не входять в ЄС?). Але і в 2020-му році, на жаль, не всі українці знають про необхідні процедури для працевлаштування в цих країнах. І цим активно користуються аферисти", - пояснює автор.

Популярні новини зараз
Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, пост заробітчанина, який не хоче платити податки, підірвав мережу.

Як повідомляв Знай. ua, Зеленський хоче зробити зарплати, як у Польщі.

Також Знай. ua писав, що українцям пояснили, як буде виглядати 4-денний робочий день.