Нещодавно у В'єтнамі відбулось неординарене одруження. Наречена була старшою від нареченого аж на 35 років. Традиційно чоловіки старші за своїх дружин.

Пара, фото з Інстаграм

Фото із фотосесії ніяк не розкривають секрет цієї пари. Зараз Ле Тхі Тху Сан 61 рік. Її чоловікові нещодавно виповнилося 26. Подібна різниця в віці їх ніяк не бентежить. Ці люди пройшли дуже довгий шлях. Перед одруженням, вони вирішили ретельно попрацювати над своєю зовнішністю і стати ідеалом один для одного. Ле Тхі перед своїм весіллям провела безліч процедур.

Пара, фото з Інстаграм

Жінка практично не виходила з кабінету косметолога. З допомогою ряду спеціальних процедур і операцій їй вдалося розгладити зморшки і зробити шкіру м'якше. Також Ле Тхі попрацювала і над зайвою вагою. Жорстка дієта і спорт допомогли їй схуднути.

Популярні новини зараз
Тарифи на світло дотягнуть до європейського рівня: без субсидії не вижити 40% знижки на продукти: "Ощадбанк" здивував новою карткою та її можливостями Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари
Показати ще

Пара, фото з Інстаграм

Хлопець ліг на операційний стіл насамперед для того, щоб виправити форму носа. Потім він трохи змінив форму брів. Весільна фотосесія була призначена спеціально для користувачів інтернету. Після отримання знімків подружжя виклали їх в Мережу і розповіли свою історію кохання. Насправді реакція у користувачів інтернету була вкрай неоднозначна.

Пара, фото з Інстаграм

Багато побажали цим людям щастя і любові в шлюбі. Проте знайшлися і ті, хто виступив проти такого союзу. Людей найбільше шокувала така велика різниця у віці.

Пара, фото з Інстаграм

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, ексцентричні і зухвалі, яскраві і епатажні - дідусі і бабці у свої 80 стали зірками мегаполісів.

Як повідомляв портал Знай.ua, чотири людських життя забрало зіткнення двох легковиків у Житомирській області

Також Знай.ua писав про те, що водій маршрутки під номером "8" ледь не переїхав жінку похилого віку, яка просто намагалася вийти з транспорту через задні двері.