Зелене волосся, одяг, манікюр… усе в житті Елізабет Розенталь - зеленого кольору. Літня художниця з Нью-Йорка завдяки своєму ексцентричному вигляду стала, без перебільшень, місцевою зіркою. У мегаполісі їй навіть дали прізвисько "Зелена леді".

Елізабет Розенталь, скріншот з відео

79-річна жінка каже: це колір її щастя. І цим щастям і позитивом вона заворожує і надихає всіх навкруги. Втім, Елізабет не єдина пенсіонерка, яка щиро радіє життю попри свій вік.
У Німеччині мешкає чоловік, якому 75 і виглядає він дуже стильно і екстравагантно. Це - Гюнтер Крабенхефт, найбільш стильний чоловік всього Берліну, а можливо і світу. У вузьких джинсах, краватці-метелику та навушниках.

Гюнтер Крабенхефт, фото скріншот з відео

Вбрання Гюнтера ідеально підібране, ніби просто зараз він вирушає на зйомку для глянцю. Гюнтеру запрпонували роботу у одному із топових можельних агенств Німеччини. Все життя чоловік сам виховував доньку, тож тепер, коли вона виросла, він нарешті зміг присвятити життя собі.
Хелена Ванвінкл - 90-річна красуня американка, яка не соромиться носити бікіні, одягати коротенькі сукні, танцювати у нічних клубах до самого ранку і виглядати, як дівчина.

Хелена Ванвінкл, фото скріншот з відео

Жінка згадує, що після втрати чоловіка і сина їй було дуже тяжко. Та згодом вона вирішила не гаяти часу і жити у своє задоволення, щоб надихати 5 онуків та 3 правнуків.

ДИВНІ ЛЮДИ. МОДНІ БАБУСІ Й ДІДУСІ

Зелене волосся, одяг, манікюр… усе в житті Елізабет Розенталь - зеленого кольору. Літня художниця з Нью-Йорка завдяки своєму ексцентричному вигляду стала, без перебільшень, місцевою зіркою. У мегаполісі їй навіть дали прізвисько "Зелена леді". 79-річна жінка каже: це колір її щастя. Втім, Елізабет не єдина пенсіонерка, яка щиро радіє життю попри свій вік.

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще
Geplaatst door РАНОК З ІНТЕРОМ op Woensdag 22 januari 2020

Нагадаємо, студенти у 60: вінницькі пенсіонери показали гідний приклад всій Україні.

Як повідомляв портал Знай.ua, чотири людських життя забрало зіткнення двох легковиків у Житомирській області

Також Знай.ua писав про те, що водій маршрутки під номером "8" ледь не переїхав жінку похилого віку, яка просто намагалася вийти з транспорту через задні двері.