Національний банк України (НБУ) встановив на понеділок, 17 лютого, курс долара на рівні 24,44 грн. Про це повідомляється на офіційному сайті НБУ.

Таким чином, у порівнянні з попереднім робочим днем долар подешевшав на 3 копійки. Євро подешевшав на 9 копійок і склав 26,49 гривні.

Курс валют, фото Знай.ua
Курс валют, фото Знай.ua

Курс валют НБУ на 17 лютого

Офіційні курси валют встановлені на такому рівні:

- 100 доларів США – 24,447 гривні;

Популярні новини зараз
Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще
- 100 євро – 26,4944 гривень;

Обмін валют, фото Знай.ua
Обмін валют, фото Знай.ua

Що стосується обсягів продажу іноземної валюти, то на українському міжбанківському валютному ринку станом на 12 лютого було продано 441,1 млн. у доларовому еквіваленті в тому числі $397,2 млн.

Спроби Китаю утримати економіку, засипавши її грошима, можуть розігнати інфляцію в усьому світі і навіть вдарити по стабільності долара.

Китай, на зразок країнам Заходу і, зокрема, США, вирішив боротися з економічними проблемами за допомогою включення "друкарського верстата".

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, курс валют на 16 лютого - Китай сипле грошима, навіть долар відчує.

Як повідомляв портал Знай.uа, подорожчання курсу є результатом плаваючого курсу, а від зміцнення національної валюти виграють споживачі. Про це заявив представник МВФ в Україні Йоста Люнгман.

Також портал Знай.ua писав, що українська гривня є однією з найбільш недооцінених валют у світі, а її справжній курс повинен становити 10,05 грн/дол. Про це повідомляється в опублікованих результатах дослідження журналу The Economist.