Супермаркет ″Фуршет″ знову влип у скандал. Цього разу ″відзначився″ супермаркет у у Кам'янець-Подільську. Тут зазіхнули на гідність головного символа української кухні - сала.

Для України сало є одним із символів національної кухні, його люблять і шанують по всій кпаїні. Так, у Полтаві є інститут свинарства, поряд з будівлями якого встановлено пам’ятник свині – годувальниці України. У Луцьку виготовили найбільший в світі бутерброд із салом довжиною 73 метри. А у Львові є музей-ресторан ″Сало″. Фестивалі, присвячені цьому продукту, проходять у різних містах країни.

Але сало-салом, а, як відомо, найкраща риба — ковбаса. Цей продукт в Україні не менш знаменитий, і в національній кухні повно найрізноманітніших рецептів ковбаси.

Та в супермаркеті ″Фуршет″, що знаходиться у Кам'янець-Подільському, напевне, вирішили піти своїм шляхом і ″схрестити″ ці два улюблнні українціми продукти. Про те, що з цього вийшло, розповіли в Telegram-каналі ″Чесеий список″.

В мережі оприлюднили фото цього ″диво-продукту″.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

″Домашні ковбаски, на 90% складаються з сала. Їсти, звичайно, це ніхто не став″, - підписали фото в ″ЧС″.

Судячи з фотографій, сало, яке використали для приготування цієї ″ковбаси″, до всього було ще й далеко не першої свіжості.

Так із символа української національної кухні ще ніхто не знущався.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, київський супермаркет "Фуршет" окупувала сім'я щурів.

Як повідомляв портал Знай.ua, супермаркет АТБ зганьбився сирою випічкою.

Також Знай.ua писав, киянин зафільмував тарганів на прилавку популярного супермаркету