Антисанітарія в супермаркетах – болюча тема, яка стосується абсолютно всіх киян. Мало хто з мешканців міста не ходив за покупками туди, де можна знайти абсолютно все. Все, включаючи тарганів, щурів і брудні вітрини. Киянин, який надіслав нам цю історію і відео, відвідав магазин Фуршет на вул. Лесі Українки і отримав там якщо не моральну травму, то як мінімум, негативний досвід, яким хотів би поділитися з нашою аудиторією.

“Сміття, повний бардак, смердить тухлятиною, немає чеків у вагах та касах самообслуговування”, - такі враження отримує той, хто переступить поріг супермаркету, який вважається одним з найпопулярніших в Києві. Словом, залиш надію всяк, хто сюди входить. Докликатися співробітника неможливо – кожен зайнятий своєю справою. Дівчина-консультант у відповідь на спробу з'ясувати, що відбувається, відповідає по-хамськи і всяке бажання спілкуватися з нею (а тим більше купувати щось в цьому супермаркеті) розчиняється, подібно до нічного туману, який ліг на Київ у ці вихідні.

Йдемо далі. Нам не доводилося бувати в моргах, проте запах біля м'ясних прилавків чомусь навіює асоціації саме з ними. Йдеться тут про свіжість м'яса, або хоча б відповідність продукту нормам охорони здоров'я, невідомо. Повз м'ясного відділу хочеться пройти, затиснувши ніс, і більше ніколи про це не згадувати. Ймовірно, тут часто-густо відбуваються перебої з електрикою, або пильні співробітники, йдучи, вимикають не лише світло, але й холодильники.

А ось і апогей – по вітрині у своїх справах біжить невідома істота – виглядає як плід любові стоноги і таргана. Без здригання дивитися на це неможливо. Вдалося зафіксувати на камеру тільки те, як цей гість з Пекла утікає в щілину. Але запевняємо вас, воно встигло пробігтися по викладених на вітрині продуктів, залишивши невидимий, але відчутний слід на психіці покупця.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Беремо найбезпечніше, що тут є – запечатаний хліб з висівками і шматочок герметично запакованого сиру, і йдемо на касу самообслуговування. Приємний з вигляду апарат кілька секунд “думає’’, потім забирає гроші, і видає здачу, але не чек. Касир, що стоїть зі смартфоном на ‘’підхваті’’, ледь відволікається від свого Instagram і збентежено бурмоче щось про те, що мовляв, чеків у них сьогодні немає.

Словом, не ходіть, діти, в Африку гуляти. Ми не маємо нічого проти Фуршету, як бренду – нам лише хочеться, щоб відповідальні за підтримання порядку та санітарних норм люди перестали імітувати бурхливу діяльність і перейшли до прямого виконання своїх обов'язків.

Іноді краще навіть у в'язниці. Наприклад, нещодавно Знай.ua писав про в'язницю мрії у Канаді. Будувати такі навіть небезпечно, адже люди можуть навмисне почати творити протизаконне, аби туди потрапити.

Нагадаємо, раніше ми писали про хворе суспільство - ви здивуєтеся, коли дізнаєтесь, що українці купують найчастіше.