У мережі пиявились фотографії спеціальної канадської в'язниці, яка призначена для ув'язнених з канадської частини Арктики. Журналіст видання Vice побував у в'язниці і робив серію цікавих фотографій.

У в'язниці North Slave Correctional Centre в північному канадському місті Йеллоунайф містяться всього 150 ув'язнених, вона призначена для злочинців з канадської Арктики. Ув'язненим забезпечені достатньо комфортні умови, є всі зручності і зали для того, щоб проводити час — і залишатися у формі.

Для ескімосів є парна (для очисного ритуалу) і спеціальне місце для обкурювання димом.

Популярні новини зараз
Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників
Показати ще

Раніше ми писали, що економічна криза в Україні набула таких масштабів, що наші земляки загрузли в боргах по вуха. Кредитори, не довго думаючи, відбирають житло, цілі родини виявляються просто на вулиці, і це не жарт. Живуть у наметах, ніби племена кочівників, не знаючи, чи зміниться щось завтра.

"Нічого незвичайного. Двір у спальному районі Києва. Намет і речі розкладені навколо. А в наметі живе проста родина, яку колектори вигнали із власної квартири. Звикайте. Скоро це стане звичним пейзажем, для кожного українського міста. Адже "життя по-новому" воно саме така ...", - зазначив він у коментарі до фото.

Пізніше Шнайдер і показує альтернативу, як живуть люди за кордоном, отримуючи доходи від нафтового бізнесу. І це на далекій Алясці, виявилося, що ситуація краща, ніж у нас.

"Саме так відбувається в державі, де дійсно працює Конституція і Закони. Саме так виглядає держава для людей, про яку ми можемо тільки мріяти", - додав Шнайдер.

Напомним у мережі порівняли фінські та українські супермаркети.

Як повідомляв "Знай.uа", безталанна бабуся наочно показала, що чекає українців в старості.

Портал Знай.uа писав, у справі активістки Гандзюк з'явилися приголомшливі подробиці.