Перерахунок виплат, накопичувальна система та "депозити" для безбідної старості – все це влада обіцяє мало не наступного року. А як реально живеться нашим пенсіонерам зараз?

Красномовний приклад показав на своїй сторінці у Facebook блогер, юрист Михайло Шнайдер. Нещодавно він зустрів у супермаркеті бабусю, вона стояла поруч із полицею молочних продуктів, довго і пильно на неї дивилася.

Звісно, дозволити собі багато старенька не могла, тому логічно, що обрала найдешевший пакет молока:

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять
Показати ще

"тихо сказала "сволота" і втомлено попрямувала до каси. Людина може жити бідно, навіть дуже бідно. Головне, щоб у неї була впевненість в тому, що так буде не завжди, що прийдуть нові часи і жити стане краще. Надія може творити з людьми дива. З нею можна терпіти і чекати змін. Тому найстрашніше, що може відбутися з людиною, це не бідність або злидні. А те, що з її життя зникне надія на гідне майбутнє, надія на те, що завтра буде краще. Всього цього, вони так завзято намагаються нас позбавити. І найсумніше в тому, що у них виходить ...", - підкреслив Шнайдер.

Дивіться: як живуть пенсіонери з Донбасу

Нагадаємо, у мережі показали різницю між українськими та фінськими супермаркетами. Як повідомляв "Знай.ua", блогер розкрив несподіваний поворот у справі активістки Гандзюк. Також "Знай.ua" писав, українці виставляють тварин на вулицю, бо не здатні їх прогодувати.