Клієнт державного банку ПриватБанк розповів про те, як у нього без попередження забрали кредитний ліміт і попросив дати розгорнуту відповідь, якого не дочекався від консультантів банку. Відповідний відгук з'явився на сайті Мінфін.

"Я проживаю за кордоном, і за неуважність забула внести відсотки за користування кредитним лімітом. Банк сповістив мене про це по і-мейл, гроші я відразу ж внесла, і проблема була б на цьому вичерпана, але… В той же день банк подзвонив моїй мамі і повідомив про виникла простроченні, на що мама сказала, що я проживаю за кордоном, мабуть, просто забула, і що інформацію вона мені передасть. На що співробітниця банку в категоричній формі заявила мамі, що раз я проживаю за кордоном, то вона повинна завтра ж піти у відділення і закрити мій (!!!) рахунок. При тому, що я вже давним-давно є повнолітньою, і ніяких довіреностей мамі щодо управління моїм рахунком не давала", - розповіла клієнтка.

ПриватБанк, фото: РБК
ПриватБанк, фото: РБК

Вона поцікавилася, на якій підставі сторонній чоловік пропонують провести дії з її рахунком.

При цьому представник Приватбанку спробував пояснити причину, по якій склалася така ситуація і зазначив, що з клієнтом зв'яжуться для більш детального розбору ситуації.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

"Ми б не хотіли, щоб у Вас склалося неправильне враження про банк. Нами буде проведена детальна перевірка відносно описаної Вами ситуації. За її результатами з Вами зв'язку яжеться співробітник банку", - відповіли в підтримці банку.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, ПриватБанк пояснив, чому урізає кредитні ліміти.

Як повідомляв Знай. ua, шахраї вичікують прямо біля банкоматів, чого категорично не можна робити.

Також Знай. ua писав, що ПриватБанк пояснив, куди зникають гроші з рахунків.