Для кого це свято

В Україні більше ні для кого. Це може прозвучати трохи різко, але в нашій країні його більше не відзначають. Багатьох людей, які намагаються його відсвяткувати або говорять про існування такого свята відразу перестають вважати патріотами. І хоча з моменту скасування цієї дати минуло вже 6 років, ще не всі звикли до того, що День захисника вітчизни 23 лютого в Україні не відзначають. Інші просто не хочуть звикати до нових датам: Дню захисника України, Дню українського добровольця, Дню Збройних сил України. Є ті, хто звик вітати всіх чоловіків, незалежно від того, чи вони пройшли службу в армії чи ні. Однак для цього у нас є Міжнародний день чоловіків, а щоб висловити свою любов до родичів – День батька. Чому ж його не відзначають?

День захисника Вітчизни, фото: youTube
День захисника Вітчизни, фото: youTube

По-перше, під «Вітчизною» мається на увазі Радянський Союз, а взагалі це був день створення Червоної Армії. Радянська традиція відзначати такий день переросла в Україні в свято з 1999 по 2014 роки, його тоді заснував Леонід Кучма. У 2014 році Петро Порошенко скасував дане свято. Так як ми повинні відзначати День захисника своєї держави, своєї батьківщини, а не чужої. Тим більше з 2014 році в цей день пройшов траур за розстріляним з Небесної Сотні. І це якщо не враховувати сьогоднішні відносини України з Росією. І все ж, якщо ви зважилися привітати когось з цим днем, можете скористатися цими листівками.

Листівки і поздоровлення

Спасибі тобі, друже, що зберіг
Любов у серці до свойого краю
Попри всі чвари... Та я точно знаю,
Що ти по-іншому б не зміг!
Для перемоги все зробить зумій
У цей важкий для нас всіх час!
Ти вистоїш за себе і за нас,
Спасибі тобі, друже, що живий!

День захисника Вітчизни, фото: Агроробота
День захисника Вітчизни, фото: Агроробота

Популярні новини зараз
Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Бажаю любові, оптимізму,
Кохання, краси, магнетизму,
Здоров'я, удачі, багатства,
Зі мною ніколи не розлучатися!
Будь сміливим, рухомим, активним,
Будь сильним, здоровим, спортивним,
Ти найкрутіший з хлопців у мене,
Вітаю з 23 жовтня тебе!

Ти справжній воїн, я це знаю!
Оберігаєш ти мене щодня
Без пушки, шаблі і коня!
Тебе сьогодні я вітаю,
Мій генерал, любов моя!

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Як повідомляв Знай.uа у Карпатах влаштували незвичайне змагання замість санчат взяли те, що було під рукою у кожного в будинку.

Також Знай.uа писав, на Азовському морі спека змусила дельфінів кидатися прямо на пісок. Аномальна зима зачепила найбільш розумних істот на планеті.

Нагадаємо, українцям розширять список країн, в які можна поїхати за безвізу. Стало відомо, куди в цьому році можна буде поїхати відпочити.