Необхідно знати кожному в Україні

В нашій країні більше не відзначають це свято. Чому нема Дня захисника Вітчизни 23 лютого в Україні? Почнемо з того, що спочатку це свято не мало ніякого відношення ні до України, ні до українців. «Вітчизна», про яку йдеться у назві, це Радянський Союз. А його, як ми знаємо, давно немає. Завдяки цьому розпаду Україна нарешті здобула свою незалежність. Більш того – це був день створення Червоної Армії в 1918 році. Армії Радянської Росії. Відносини з цією країною в Україні завжди були, м'яко кажучи, натягнуті, а якщо враховувати сьогоднішню ситуацію, то День захисника Вітчизни звучить вже не так святково.

День захисника Вітчизни, фото: Агроробота
День захисника Вітчизни, фото: Агроробота

Це свято відмінили в 2014 році. Крім того, в 2014 році саме в цей день оголосили траур після розстрілу Небесної Сотні. Хто скасував свято? Президент Петро Порошенко. Для заміни цього дня в Україні існує відразу кілька гідних свят: і для захисників, і для добровольців, і для батьків. Тому настійно не рекомендуємо вітати всіх-всіх чоловіків. Однак, не можна не помітити, що є ті, хто все ще вважають цей день святковим. Багато хто просто відзначають його за звичкою. Інші посилаються на те, що його заснували повторно у вже незалежній Україні. Хтось просто хоче подарувати увагу батькові, дідусеві або чоловікові. Тому залишаємо вам кілька варіантів смс привітань.

Привітання смс

З мужнім Днем тебе вітаю!
Хай всміхнеться тобі доля,
Вдача поряд хай літає,
Буде дім, сім’я і воля.

*****

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Позитивного настрою
І великих перемог!
Не здавайся ти без бою,
Хай тобі поможе Бог!

*****

Ти чоловік! Для нас опора!
Ти наш сімейний захисник
Сьогодні, завтра і учора
Коханий нами рятівник!

День захисника Вітчизни, фото: youTube
День захисника Вітчизни, фото: youTube

Тату, ти наш захисник!

Зі святом я тебе вітаю!

Наш сімейний рятівник,

Дуже тебе поважаю!

Знай, що любимо тебе

І не зрадимо ніколи.

Вдача хай тебе веде

Гарною хай буде доля!

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Як повідомляв Знай.uа у Карпатах влаштували незвичайне змагання замість санчат взяли те, що було під рукою у кожного в будинку.

Також Знай.uа писав, на Азовському морі спека змусила дельфінів кидатися прямо на пісок. Аномальна зима зачепила найбільш розумних істот на планеті.

Нагадаємо, українцям розширять список країн, в які можна поїхати за безвізу. Стало відомо, куди в цьому році можна буде поїхати відпочити.