Погода на 20 лютого в Україні: точний прогноз

В цей день в Україні все ще буде досить тепла погода і переважно суха, однак буде одна частина країни, де синоптики прогнозують дощі. Крім того, в більшості областей мінлива хмарність. Вітер буде теж несильним – 3-8 м/с, передає Politeka.

У західних областях пройдуть дощі, що трохи знизить температуру повітря, але не сильно. Вдень на заході від +4 до +8 градусів, а вночі буде невеликий мороз – від +2 до -1 градуса. Найхолодніше буде у Рівненській та Хмельницькій областях.

На півночі дощу варто чекати лише в Житомирській області, в інших – мінлива хмарність. А тут температура буде триматися минулих значень – від +4 до +8 градусів, вдень від -2 до +2 градусів вночі. Вітер буде південно-західним.

Погода в Україні, фото: Український гідрометеорологічний центр
Погода в Україні, фото: Український гідрометеорологічний центр

На сході найхолодніше у Луганській області – від +3 до +5 градусів вдень, у інших областях – від +4 до +7 градусів. Також не очікуються опади, по всій території мінлива хмарність. А вночі невеликий мороз – від -1 до +1 градуса. Вітер східного напрямку.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

На півдні ще дуже тепло вдень і заморозки вночі. А також не варто чекати дощів. В областях температура від +7 до +10 градусів, вдень від -1 до +2 градусів вночі. У Криму ж від +6 до +8 градусів вдень та від -1 до +1 градуса вночі. Також тут вітер буде несильним і теж східного напрямку.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Як повідомляв Знай.ua, багато українців шукають щастя за кордоном і їдуть на заробітки. От тільки не всім щастить поповнити сімейний бюджет. Один з них розповів, як можна «влетіти на гроші» і як його самого кинули на 1500 євро.

Також Знай.ua писав, Соціальна Синергія розробила проект, який змусив українців розплакатися. На сітілайтах в метро з'явилися зворушливі постери, присвячені людям з особливими потребами, закликають ставитися до них саме як до людей.

Нагадаємо, водії в Україні все ж почнуть отримувати листи щастя. Як діяти в такому випадку і як швидко потрібно бігти в суд, нещодавно повідомили українцям. Права громадян повинні бути захищені.