Для початку, не забувайте, що в Україні цього свята більше немає. Крім того, воно досить токсичне. Тому краще подібним чином відзначати саме українські аналогічні свята. Однак, якщо все ж ви будете дарувати подарунок колегам, то ідеї ви можете знайти нижче.

Для колег ви можете приготувати щось невелике. Зазвичай тим, з ким ви працюєте не дарують дорогі або дуже особисті речі. Просто зберіться грошима і далі вам доведеться вирішити: буде кожному індивідуальний подарунок або ж ви виберете загальний, але побільше і для всіх.

День захисника Вітчизни, фото: hochu.ua
День захисника Вітчизни, фото: hochu.ua

Індивідуальні подарунки

  • Це може однаковий (може розрізнятися за кольором) аксесуар. Це може бути браслет, краватка, ремінь і так далі.
  • Можна створити брендовану продукцію у вигляді ручок, чашок, блокнотів з логотипом компанії, але дописати на кожному індивідуальну напис або гравіювання.
  • Термокружки будуть корисними і в зимовий, і літній час.
  • Портативні колонки люблять не тільки школярі, а й дорослі чоловіки.
  • Якщо знаєте розмір, можете подарувати цікаві футболки або світшоти.
  • Візитниці, обкладинки для документів, органайзери для подорожей та інші подібні речі.
  • Також корисним подарунком виявиться флешка або перехідник на багато USB-роз'ємів.

День захисника Вітчизни, фото: blanknote
День захисника Вітчизни, фото: blanknote

Загальний подарунок

Не менш цікавим буде загальний подарунок. Він може бути враженням, просто гарним проведенням часу, смачним або ж навіть дуже практичним. Серед вражень краще всього відправити колег на якусь командну гру. Пейнтбол підійде для цього просто ідеально. Можна замінити його на лазертег. Однак можна сходити в боулінг, на ковзанку, в квест-кімнату або інше веселе місце. З смачних подарунків ви можете приготувати щось своїми руками, просто купити кілька тортів або ж замовити доставку їжі. Зазвичай замовляють піцу або суші, але це справа смаку. Також це може бути просто корисний подарунок для офісу, наприклад, довгоочікувана кава-машина або зволожувач повітря.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Як повідомляв Знай.ua виявляється можна прийти голою на вечірку, а потім потрапити в список Forbes «30 до 30-ти». Історія студентки, яка вплинула на світ.

Також Знай.ua писав, ситуація на Хмельницькому заводі виходить з-під контролю. Екологічну катастрофу не можуть зупинити і жителі протестують, так жити неможливо.

Нагадаємо, незалежно від стажу українці все одно отримають гроші на пенсії. Стало відомо, скільки буде соціальна пенсія і що потрібно зробити, щоб її отримати.