У Дніпрі розгнівана дівчина вирішила помститися хлопцеві і розписала його автомобіль нецензурними словами. Відео інциденту опублікували в Telegram-каналі "Х*евый Дніпро".

Так, інцидент стався на парковці торгового центру "Міст-сіті" в самому центрі міста. Відео зняли випадкові свідки.

Дівчина вирішила витончено помститися і написала на машині слово "х*йло", а потім закреслила його і написала слово "г*вно". В кінці вона вирішила додати ще більше слів і написала слово з трьох букв прямо на капоті і сфотографувала своє творіння.

"Що саме послужило причиною для таких дій - невідомо", - сказано у підписі до відео.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Раніше повідомлялося, що на Волині осудили жінку, яка намагалася збагатитися, шантажуючи коханку свого чоловіка.

Волинянка зняла на фото свого чоловіка в обіймах коханки. На цих фотографіях жінка вирішила заробити грошей, шантажуючи ними коханку чоловіка. Вона написала повідомлення, в якому погрожувала зганьбити суперницю, опублікувавши фото ласк з одруженим чоловіком. Але, пообіцяла не робити цього, якщо вона заплатить їй 1000 доларів.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, у метро Києва хам в погонах напав на школяра.

Як повідомляв Знай. ua, під Львовом жінка засудила дружину коханця і "озолотилася".

Також Знай. ua писав, що жінки з якими іменами найгірші домогосподарки.