Український політолог Михайло Подоляк прокоментував протести проти евакуації українців з Китаю у Нових Санжарах. На думку експерта, ці події показують, що Україна викреслена з цивілізованого світу і може зіткнутися з жахливими наслідками.

Відповідний допис був розміщений на сторінці Подоляка в соціальній мережі Facebook.

"Всього один день знадобився нам, щоб викреслити себе з цивілізації і зробити приголомшливе репутаційна самогубство. Круто. Ми, дійсно, чемпіони. І в нас, у наші перспективи, дійсно, захочуть повірити нормальні країни. Повірити і інвестиційно вкластися", - пояснює свої побоювання політичний оглядач.

"Немає у нас ніякого реального патріотизму. Взагалі. Все це велика брехлива мішура, що досі вдало маскувала жлобство і мародерство. Але, з іншого боку, «уханьский літак» забійно десакралізував ці патріо/міфи і пафосних патріотів. Сталося справжнє обнулення", - прокоментував ситуацію з патріотичними настроями Подоляк.

Популярні новини зараз
Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу
Показати ще

Окремої уваги політолога отримали і представники влади, які довели повне безсилля держави.

"35 кіл эвако-літака над Україною в пошуках притулку - це і є ті самі 35 кіл нашого пекла. Це і є вирок фейкової країні <...> У нас тепер тільки одне круте національне свято. Назавжди. День коронавіруса. День Ганьби. День мертвого держави", - резюмував Подоляк

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше бійня в Нових Санжарах вивела з себе добряка Комарова - "Хочеться прокинутись...."

Як повідомляв портал "Знай.ua", українці перейменували Нові Санжари, де розмістили евакуйованих з Китаю.

Також "Знай.ua" писав, що українцям влаштували "холодний душ" після бійні у Нових Санжарах, "Де ваша людяність?!"