Прогноз від Наталки Діденко

Народний синоптик вирішила почати свій прогноз з понеділка, так як це буде дуже важливий день. 24 лютого в Україні з'явиться циклон, який зародився ще над Німеччиною. Через нього у нас будуть сильні опади і справжній шторм. Вітер буде дуже сильним. Це не перебільшення, застерігає синоптик. Так що будівельникам і паркувальникам слід особливо уважно поставитися до таких прогнозів.

А тепер перейдемо до вихідних. В цю суботу в нашій країні не прогнозує синоптик опадів. Проте в деяких місцях може з'явитися туман. 23 лютого у багатьох областях буде дощ за рахунок атмосферного фронту, а може бути і мокрий сніг. Вітер вже тоді почне досягати штормових поривів. Вночі ж температура буде від +3 до -4 градусів. Вдень трохи тепліше – від +3 до +7 градусів, при цьому на півдні і в західних областях від +5 до +9 градусів. Східні області чекає більш свіжа погода – від +1 до +4 градусів.

Погода в Україні, фото: Наталка Діденко Facebook
Погода в Україні, фото: Наталка Діденко Facebook

У столиці субота буде суха, а в неділю підійде дощ і мокрий сніг. Температура у Києві вночі очікується в районі нуля. Вдень же температурні показники досягнуть значень +5 градусів. У понеділок у Києві теж буде дуже складна погода з опадами і штормовим вітром. Тому потрібно бути дуже обережними.

При цьому на суботу Укргідрометцентр прогнозує майже у всіх областях досить хорошу погоду – до +8 градусів тепла вдень, без опадів, мінлива хмарність, навіть трохи сонця буде. Лише в Луганській, Донецькій і Запорізькій областях буде трохи холодніше та ще й можливий дощ з мокрим снігом.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Як повідомляв Знай.иа, вчителька групи продовженого дня з'їхала з котушок і завдала дитині жорстокі каліцтва. Її подальша поведінка змусить скрипіти зубами від злості і ще раз перевірити, на кого залишили дітей.

Також Знай.иа писав, в Україні біда з навчанням, керівникам доводиться доучувати студентів, щоб вони відповідали початковому рівню. Також стало відомо, які саме знань не вистачає сьогоднішнім школярам.

Нагадаємо, вже на наступному тижні будемо святкувати щосили Масляну, а значить, варто підготуватися і запастися листівками для близьких, щоб привітати зі святом.