На Донбасі енергопостачальна компанія ТОВ "Луганське енергетичне об'єднання" знеструмила КП "Попаснянський районний водоканал" через шалену заборгованість за спожиту електроенергію - 186 млн гривень. Про це йдеться у повідомленні прес-служби ЛЕО і райводоканала.

21 лютого компанія, що постачає водою близько 75 тис. мешканців Луганської області, знеструмила об'єкти водоканалу за борги.

Енергетики знеструмили Попаснянський водоканал

Західну фільтрувальну станцію Попаснянського водоканалу відсьогодні знеструмили. Працівники «Луганського енергетичного об’єднання» відключили від електроживлення підприємство через борги за попередні роки у понад 186 мільйонів гривень.

Geplaatst door UA: Донбас op Vrijdag 21 februari 2020

Раніше ЛЕО попереджувала про намір знеструмити об'єкти водоканалу за борги. Як йдеться у повідомленні, без електроенергії залишилась основна частина Західної фільтрової станції-2, ЗФС-1 була знеструмлена ще 19 грудня 2019 року.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

З метою забезпечення обмеженою за графіком подачі води споживачам співробітники райводоканала підключили технологічний насосний агрегат і додаткові джерела водопостачання.

"З метою недопущення припинення подачі води абонентам фахівцями підприємства було вжито заходів щодо забезпечення подачі питної води в мережу технологічним насосним агрегатом, потужності якого достатньо для подачі питної води споживачам по існуючим графіками (з урахуванням запуску додаткових джерел водопостачання)", - повідомили в КП "Попаснянський районний водоканал".

На підприємстві повідомили, що зараз тривають переговори з метою вирішити питання погашення заборгованості за спожиту електроенергію. Заборгованість водоканалу за електроенергію - понад 186 млн грн.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що дружина експолковника Захарченка втекла з Росії з донькою та молодим жеребцем.

Також "Знай.ua" писав, що Азаров і Захарченко можуть стати новими ватажками "Л/ДНР".