Відомий педіатр, доктор Євген Комаровський відвідав Нові Санжари, де місцеві влаштували бунт через евакуацію українців з Китаю. Лікар приїхав у селище за особистим проханням глави РНБО України Олексія Данилова.

Комаровський розвіяв усі міфи про смертельний коронавірус з Китаю. І заспокоїв, що коронавірус абсолютно безпечний для дітей.

Лікар Комаровський приїхав в Нові Санжари заспокоїти людей Комаровський приїхав в Нові Санжари, щоб просвітити місцевих жителів про коронавірус.

Geplaatst door Вартові еспресо op Zondag 23 februari 2020

Популярні новини зараз
В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись Гарчать та кусають оточуючих: серед підлітків шириться дивна субкультура Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Вірус, за даними китайців, виявляється в калі. Але концентрація його там дуже невелика. Мабуть, якщо спробувати з’їсти кілограм какашок, то мабуть інфікуватися можна. Але в побуті це практично нереально. Питання передачі коронавірусу фекально-оральним шляхом зараз тільки вивчається.

Євген Комаровський, фото: facebook.com/pg/komarovskiynet
Євген Комаровський, фото: facebook.com/pg/komarovskiynet

"Коли ви чуєте по телевізору, що хтось захворів на коронавірус, то якби ви знали, хто від цієї хвороби помирає! Усі способи інфікування дітей легкі. Відмічений випадок інфікування 9-місячної дитини — це була легка форма, вона одужала без наслідків. За статтю — жінки хворіють легше за чоловіків. 80% тих, хто помер — люди старші 60 років. Тому головне для всіх нас — це розуміти, що якщо хтось із ваших родичів працює в стаціонарах, де можлива госпіталізація людей із коронавірусом, то всіх пенсіонерів звідти треба гнати поганою мітлою", - зауважує Комаровський.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, розлючений Комаровський летить на коронавірусний хайп до Нових Санжар.

Як повідомляв Знай.uа доктор Комаровський присоромив українців - "Жерти базарні консерви і вмирати від ботулізму".

Знай.uа писав, Комаровський в Нових Санжарах заліз в сумку до жінки і знайшов дещо цінне.