В одному з сіл Буковини, стався шокуючий випадок – сім'я Думанских повернулася з Китаю, де зараз лютує коронавірус, а їх "ізолювали" односельці через страх, що люди приїхали хворі. Хоча, скоріше, це люди самі себе ізолювали і вирішили не виходити з дому, адже зіткнулися з агресією місцевих жителів. Про це йдеться в сюжеті ТСН.

Виявилося, що мама Галина Думанська з хворим на ДЦП 4-річним сином Назаром щороку літає в Китай на обстеження. Так було і цього разу, але сім'ї довелося повернутися через коронавірус. Жінку з дитиною кілька разів перевіряли лікарі ще там, якби вони заражені – вилетіти не змогли б. А коли повернулися, всю сім'ю почали цькувати односельці, змусивши людей не покидати будинок. За словами Галини, в селі почали цькувати навіть її старшу доньку, яка не літала в Китай.

Скріншот з відео ТСН
Скріншот з відео ТСН

Ще більше людей перелякали медики, які в захисних костюмах і масках приїжджали брати кров на аналізи у членів сім'ї Думанских. Після цього агресії стало ще більше. "Телефон був червоний, у мене паніка. Директор школи каже – приходять батьки з цього класу, плачуть, тому що пустили дівчинку, у третьому класі дівчинка. Забирають дітей", — розповіла староста села Валентина Дудчак. Галина з дітьми вже два тижні не залишає свій будинок, їх "двотижневий" карантин повинен закінчитися у понеділок, 24 лютого. Що примітно, сім'я понад тиждень чекає на результати аналізів. Тим часом староста не дозволила після завершення терміну ізоляції виходити на вулицю. За її словами, карантин оголошується на 30-40 днів.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, коронавірус вже у Києві зафіксовано перший випадок зараження "чумою" з Китаю.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що епідемія коронавірусу в Південній Кореї завершилася.

Також портал "Знай.ua" писав, що коронавірус з Китаю набирає обертів, вчені світу б'ють на сполох.