У Китаї смертельний коронавірус забрав життя вже 107 осіб. Відомо, що загальна кількість заражених вже перевищує 4,5 тисячі осіб.

Кількість хворих подвоюється кожні пару днів. Зафіксований перший випадок зараження коронавірусом 2019-nCoV в Німеччині у жителя Баварії.

Коронавірус з Китаю, фото Інформатор
Коронавірус з Китаю, фото Інформатор

Спалах вірусу була помічена в США, Франції, Гонконзі, Тайланд, Макао, Австралія, Тайвань, Японія, Сінгапур, Малайзія, Південна Корея, В'єтнам і Непал. При цьому смертельних випадків у цих країнах поки не було.

В мережі опублікували відео з Пекіна, де проживає 22 мільйони осіб. Зараз він практично повністю порожній, люди намагаються не виходити зі своїх будинків і зводять контакти з оточуючими до мінімуму.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати
Показати ще

Нагадаємо, китайський коронавірус набирає обертів, з'явилися свіжі дані.

Як повідомляв Знай. ua, китайці масово вилітають з країни і перевозять коронавірус.

Також Знай. ua писав, що Комаровський розвіяв головні міфи про коронавирусе.