Китай хоче заборонити імпорт м'яса птиці та продукції птахівництва з України, Угорщини, Німеччини та Словенії. Про це повідомляє Reuters з посиланням на китайську митницю.

За останні місяці в Китаї виявили пташиний грип у провінціях Сичуань, Хунань і Сіньцзян. Крім того, Болгарія, Угорщина, Німеччина, Польща, Словаччина і Чехія нещодавно також підтвердили випадки інфікування.

За даними Держнадпотребслужби, станом на 20 лютого було заборонено експорт м'яса птиці та продукції птахівництва з України в Японію, Республіку Корея, Азербайджан, Республіки Вірменія, Ірак, Філіппіни, в Молдову.

скріншот з відео
скріншот з відео

Варто відзначити, що згідно з вимогами двосторонніх узгоджених сертифікатів з 20 лютого тимчасово припинено сертифікацію української продукції птахівництва в Марокко, Республіку Туніс і Сінгапур.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Імпорт м'яса птиці з Вінницької області також заборонено у Гонконг, Об'єднані Арабські Емірати, Саудівську Аравію і Кувейт.

Обов'язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, раніше сім країн світу припинили імпорт м'яса птиці з України через спалах пташиного грипу у Вінницькій області.

Як повідомляв портал Знай.uа, вчені навчилися виготовляти "м'ясо" з фруктів і овочів.

Також портал Знай.uа писав, що небезпечний китайський коронавірус COVID-19 скоро зникне назавжди.