У вирі останніх подій із коронаврусом з Китаю лише лінивий не підносить цю тему. Так, відомий блогер Ігор Лесєв пригадав події від Інститутської до Санжар і, звичайно ж, про коронавірус. Про це він написав допис на своїй сторінці у facebook.

Скріншот допису

За його словами, коронавірус хороша тема, адже всі стурбовані - від Уханя до Нових Санжар б'ють по мозку жахливими цифрами.

"Лише в Україні від звичайного грипу минулого тижня померло 10 осіб. А за статистикою ВООЗ по всьому світу від грипу і всяких ГРВІ в середньому мрет 300-600 тисяч осіб. Тисяч. Від коронавіруса померло приблизно 2600 чоловік. Звичайно ж, це багато. І, звичайно ж, це небезпечно. Але не настільки, щоб оскотиниться до рівня жителів Нових Санжар", - зауважує автор.

За словами Лесєва, Нові Санжари – не випадковість. Це нова популяція співгромадян. Виведена постмайданом і побудована п'ятирічкою Порошенка. Раса емоційно рефлексуючих егоїстів, яка постійно шукає свою зграю.

Популярні новини зараз
Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК
Показати ще

За його словами, ця раса виводилася поступово і зовні непомітно через різні НКО. І головний селекційний показник – пошук внутрішнього ворога. Потім зграя збивається в купу і атакує з ворожим виглядом.

Першими такими ворожими видами стали менти часів Януковича. Вони першими відчули на собі нищівну силу нової раси ірраціональних егоїстів. Далі були ватники, касири, артисти, представники «ворожих партій», іновірці і просто водії, ставлять у маршрутках «не таке музло».

"Закидання камінням автобусів в Нових Санжарах, де були в тому числі і діти – це абсолютно допустима стадна поведінка нової раси. В ареал проживання зграї заїхав ворог. І ось це ось все – поява нової раси ірраціональних егоїстів – наше велике всеукраїнське лайно. Ми живемо в такому собі зароджуваному неоліті, де поряд з первісними людьми терлися неандертальці. І начебто зовні схожі, а все одно тупикова гілка розвитку", - зазначає він.

Ігор Лесєв, скріншот: YouTube
Ігор Лесєв, скріншот: YouTube

Як розбити ці родоплемінні відносини та повернути українців в XXI століття з його поняттями «громадянин», «право» і «закон»? Я б почав з початку. З Інститутської. З відповіді на питання, хто вбив людей?

Це складне питання, тому що руйнує основу нової раси – її ірраціональне сприйняття дійсності. Адже для нової раси українців важливо не хто це зробив насправді, а щоб при будь-яких розкладах це залишався Янукович і «беркут». Тому що тільки при такому відповіді події на Майдані залишаються революцією, а не банальним переворотом.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Гаваї на межі екологічної катастрофи, владі довелося заборонити косметику

Як повідомляв портал "Знай.ua", роздягайтесь, буде гаряче: глобальне потепління у найближчі 5 років покаже людству справжні аномалії

Також "Знай.ua" писав, кліматологи стривожили прогнозом на 5 років - чекаємо на шторми, цунамі та лісові пожежі