Днями вантажівка везла Tesla Cybertruck вулицями Києва. Виявилося, це перед серійний прототип нового пікапа, який привезли команда Team Nigma на турнір WePlay! по Dota 2. Серійне виробництво автомобіля заплановано на 2021 рік, зараз можна зробити передзамовлення. Стартова ціна - $40 тис. До речі, хлопці, які привезли Tesla Cybertruck в Україну, виграли турнір і забрала $130 тис.

скріншот Tesla з kiev_now
скріншот Tesla з kiev_now

Проте цей автомобіль виявився досить якісною підробкою. Новітній електрокар з'явився на змаганні з кіберспорту WePlay !, присвяченому знаменитій грі Dota 2, яке проходило в Києві 19-23 лютого. Призовий фонд склав 300 тис. Дол. Перемогли ті самі хлопці з Team Nigma, забравши понад 100 000 доларів.

Найяскравіша подія заходу - ефектний вихід команд Virtus.pro і Team Secret. Учасники змагання WePlay! Tug of War: Mad Moon з'явилися на сцені в електромобілі Tesla Cybertruck 2022. Дивно, що ніхто не помітив каверзи, адже цей електромобіль Тесла - фейк.

Зокрема, копію видає трохи змінена і товща смуга передніх фар, вузькі колеса, відрізняється також оформлення додаткової світлотехніки над вітровим склом, а "сталевому" кузову не вистачає металевого блиску. До того ж, зверніть увагу на повністю тоновані стекла, які не пропускають світло. Ймовірно, оформлення інтер'єру в цій підробці взагалі відсутня.

Популярні новини зараз
ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

В такому випадку, цікаво, на базі якого автомобіля побудована копія, якщо це не справжній електрокар. Можливо, машина і зовсім є лише макетом без будь-якої силової установки. На відео нижче цей Cybertruck виїжджає з хмари диму, проте важко сказати, робить він це самостійно або за допомогою додаткових механізмів - наприклад, замаскованої лебідки.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, як розгадати свою підсвідомість з допомогою сну

Також Знай.uа" писав, що чоловік і дружина не стриглися майже 20 років, а потім потрапили в руки перукарів, які зробили з них зовсім інших людей.