25 лютого друзі знайшли бізнесмена Леоніда Вульфа мертвим у його ж будинку на Городецького. Квартира була зачинена зсередини, а закривавлене тіло лежало в коридорі, поруч пістолет-кулемет "Скорпіон" і одна стріляна гільза.

Повідомляється, що знайомий Вульфа розповів, що нещодавно той йому дзвонив і скаржився на погане самопочуття. У листопаді квартиру Вульфа пограбували — забрали $200 тис. Основна версія слідства — самогубство, ведеться розслідування.

Скріншот: Телеграм
Скріншот: Телеграм

Відомо, що у 90-х роках Вульф створив через офшорну зону "Єврокоммодітес", що відправляє в Ізраїль та інші країни металопродукцію. Через великий прибуток не обійшлося без кримінальних розборок і вбивств. Вульф сидів в ізраїльській в'язниці, а потім знову займався бізнесом.

Крім того, зазначається, що Леоніда Вульф деякий час був бізнес-партнером Вадима Шульмана, відомого тим, що подав заяву ФБР проти олігарха Коломойського.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, бійня у нових Санжарах та коронавірус в Україні - Зеленський отримав жорстку відповідь

Як повідомляв портал "Знай.ua", "Вову несе" - Зеленського благають зупинитися, причина вражає

Також "Знай.ua" писав, готові заколоти вилами або посадити на палю: мережа кипить від фотожаб про повернення українців з Китаю