У центрі української столиці, просто під стінами Офісу президента України Володимира Зеленського, невідомий чоловік вчинив акт самоспалення.

Про це стало відомо завдяки відео, яке опублікував користувач мережі Facebook Богдан Амінов.

ПІД ОФІСОМ Володимир Зеленський ЧОЛОВІК ПІДПАЛИВ СЕБЕ! Це було шокуюче неочікувано. Кілька мітингів загальною...

Geplaatst door Bogdan Aminov op Woensdag 26 februari 2020

На знятих кадрах можна побачити, що в натовпі чоловік впав на землю, а співробітники правоохоронних органів, які знаходилися поруч намагаються запобігти загорянню. За інформацією очевидців, невідомий облив себе бензином і підпалив себе. Все сталося, м'яко кажучи, несподівано.

Популярні новини зараз
В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Варто нагадати нашим читачам ще один факт. У ці лютневі дні в українській столиці дуже неспокійна ситуація. Факт загибелі бізнесмена в Києві підтверджує столична поліція Печерського району. Тіло чоловіка з вогнепальним пораненням, яке стало роковим, знайшли в квартирі будинку, розташованого в центрі столиці, на вулиці Городецького. Посилаючись на неофіційні джерела, видання зазначає, що загиблий дійсно бізнесмен Леонід Вульф. Припускають, що він вчинив самогубство, застрелившись з вогнепальної зброї. Поруч з тілом було виявлено кулемет-пістолет системи "Скорпіон".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, розстріл бізнесмена Вульфа в Києві обріс резонансними подробицями, що говорять копи.

Як повідомляв Знай.uа чи стане Тігіпко новим прем'єром, Зеленський розкрив деталі.

Знай.uа писав, у Києві з кулемета розстріляли бізнесмена Вульфа, пов'язаного з опонентом Коломойського.