В Празі на Вацлавській площі чоловік спробував здійснити акт самоспалення.

Про це повідомляє видання iDnes.

Полум'я погасили перехожі. Постраждалий госпіталізований з 30% опіків шкіри.

За словами очевидців, спочатку перехожі намагалися загасити вогонь на палаючій людині, накривали одягом. Це не допомогло, і люди побігли в найближче кафе за вогнегасником.

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч
Показати ще

Причини та обставини спроби самоспалення розслідуються поліцією.

Інцидент стався недалеко від місця, де 50 років тому 16 січня підпалив себе студент Ян Палах, який потім помер в лікарні. Палах залишив листи, в яких стверджував, що хоче розбудити чехословацьке суспільство від пасивності.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у Харкові ввечері 10 листопада місцеві поліцейські затримали чоловіка, який кидався на перехожих з ножем. Зараз вже відомо, що сам інцидент стався на проспекті Тракторобудівників, навпроти Міського палацу дитячої та юнацької творчості.

"Знай.uа" писав, що у Сполученому королівстві стався жахливий випадок. Молодий чоловік облив свою сусідку бензином, підпалив її і спостерігав за тим, як дівчина болісно корчиться від болю.

Нещасна зайшла допомогти дівчині, якій нездужав. Але замість подяки отримала опіки всього тіла. Після жорстокого нападу 27-річна домогосподарка, виховує маленьку дочку, позбулася вух і пальців. Їй зробили 80 операцій.

Як повідомляв портал "Знай.uа" у місті Болград Одеської області 59-річний чоловік скоїв самоспалення і загинув. Інцидент стався на городі біля його будинку.

За словами правоохоронців, в чергову частину відділення поліції звернулася дружина померлого, яка виявила його тіло на подвір'я.

Жінка також розповіла, що останнім часом її чоловік часто скаржився на скрутне матеріальне становище родини. А в той зловісний ранок вийшов у двір і довго не повертався. Не дочекавшись чоловіка, жінка вийшла з оселі, щоб з'ясувати де він, але знайшла чоловіка вже мертвим.